2 years ago

FW2016 Donderdag

In een meer dan volle feesttent was het donderdagavond een waar feest met de band Session. Een uitzinnig publiek ging deze avond compleet uit zijn dak en keek verbaasd op toen de band aankondigde dat ze het laatste nummer gingen spelen. Vertwijfeld werd er op horloge en telefoon gekeken, was het nu al tijd om naar huis te gaan?
De reacties van verschillende mensen was daarna dan ook zeer uiteenlopend.

Mensen die de volgende dag moesten werken en maar eventjes wilden blijven, kwamen op dat moment tot  de conclusie dat ze misschien net iets teveel alcohol hadden genuttigd om de volgende dag een productieve werkdag te kunnen hebben.

Anderen waren zeer teleurgesteld dat ze niet eerder waren gekomen en dus eigenlijk te kort hadden kunnen genieten van het feestje.

Ouders die tot de conclusie kwamen dat het jonge grut morgen waarschijnlijk geen rekening zou houden met de gezellige avond die zij hadden gehad.

De wat jongere gasten die merkten dat een avondje flink aan de alcohol echt wel wat doet met je coördinatie- en spraakvermogen.

De mensen die de volgende dag vrij hadden en iedereen probeerden over te halen om nog wat langer te blijven of anders toch zeker nog bij hun tent in de straat wat te komen drinken.

Maar niet alleen de Hollandschevelders waren teleurgesteld dat het al weer tijd was om te stoppen, zelfs de band vond het jammer.

Niet vaak maakt de organisatie mee dat niet het publiek maar de band na afloop langs  komt met de vraag of ze nog eens terug kunnen komen omdat ze het zo geweldig naar hun zin hebben gehad. Dit was echter wel het geval met de band Session. Deze band, die al vaker voor een groter publiek heeft gespeeld dan op deze avond, heeft geweldig genoten van het publiek op deze donderdagavond. De Hollandschevelder heeft dus door hun grote enthousiasme onbewust reclame gemaakt voor ons dorp.